فریلنسر کیست؟و مزایا و معایت فریلنسری چیست؟

فریلنسر کیست؟و مزایا و معایت فریلنسری چیست؟

با این دنیای شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید

آنچه که شما را به خواندن این نوشته وادار کرده است، احتمالا چیزهایی است که در مورد واژه ی جذاب فریلنسری شنیده اید. امروز و در این نوشته قصد داریم یکبار برای همیشه هر آنچه که برای یک فریلنسر موفق شدن نیاز دارید را یکجا در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما تا انتهای این نوشته همراه باشید تا با هم قدم به دنیای هیجان انگیز فریلنسرها بگذاریم و فریلنسری و مزایای آن را به طور کامل بررسی کنیم.

بد نیست در ابتدا نگاهی به تیترهای اصلی این نوشته بیاندازیم. در ابتدا ریشه ی کلمه ی فریلنسر را بررسی میکنیم و در ادامه باید ببینیم به چه کسانی فریلنسر می گوییم. مزایای فریلنسری را بررسی میکنیم و البته از چالش های آن نیز غافل نمی مانیم و واقع بینانه معایب فریلنسری را نیز مورد توجه قرار می دهیم. با اطلاعات جامعی که در این مرحله کسب کردیم، فریلنسری را آغاز می کنیم. بهترین سایت ها برای فریلنسری در ایران و خارج از ایران را معرفی میکنیم تا بدانید فریلنسری را باید از کجا شروع کنید.

زمینه های فریلنسری موضوع بعدی است که به آن می پردازیم. در ادامه فریلنسری را در سطح دنیا بررسی میکنیم و سعی میکنیم دید روشنی از آینده ی این مدل کسب و کار پیدا کنیم. در نهایت اما به یک سوال مهم پاسخ می دهیم: فریلنسر بشویم یا نشویم؟ بررسی فریلنسری و مزیت های آن را با ذکر چند نکته به پایان می بریم.

کلمه فریلنسر از کجا آمده است؟

شاید جالب باشد که بدانید اولین بار کلمه ی فریلنسر در قرون وسطی  و اوایل سده ی ۱۸ میلادی در آمریکا نمود پیدا کرده است. این کلمه در بحث های جنگی کاربرد داشته است. نحوه ی فعالیت فریلنسرهای جنگی به این صورت بوده که به یک ارتش مشخص تعلق نداشته اند. این افراد در هر میدان جنگ و برای هر ملت و فردی که به آنها پول پرداخت میکرد، می جنگیدند. فریلنسرینگ این روزها نیز معنای مشابهی دارد. تنها بستر فعالیت فریلنسرها این روزها متفاوت با همتایان قرون وسطایی آنهاست. اما به چه کسی فریلسنر گفته می شود؟ بخش بعدی به این موضوع اختصاص دارد.

فریلنسر کیست؟

فریلنسر کسی است که به طور ساده وابسته به یک ارگان خاص فعالیت نمی کند. برای درک بهتر این مفهوم مدل سنتی کار به صورت کارمندی را در ذهن داشته باشید. در فریلنسری این خود فریلنسر است که کارفرما(هایش) را تعیین میکند. انقلاب صنعتی باعث شکل گیری سازمان به شکلی مدرن شد. فریلنسری از دل چنین انقلابی بوجود آمد. فریلنسری با کلمه ی آزاد کاری همتا در نظر گرفته می شود. چرا که یک فریلنسر در واقع آزاد است تا بسیاری از محدودیت هایی را که مشاغل سنتی به همراه داشت را به میل خود تغییر دهد. در این نوع شغلی شما بعنوان یک فریلنسر موفق و آزادکار و البته با در نظر گرفتن مهارت ها و تخصص هایتان مشخص می کنید که قصد دارید با چه فرد یا افرادی در چه زمان هایی و تحت چه شرایطی فعالیت کنید.

شاید ذکر این نکته ضروری باشد که فریلسنر یا آزادکار را با دورکار اشتباه نگیرید. دورکارها در واقع کارمندهای یک شرکت هستند که دور از مکان آن شرکت به فعالیت می پردازند. اما در نهایت همزمان در استخدام یک سازمان هستند، چیزی که برای فریلنسرها معنایی ندارد. تا بحال متوجه شده اید که فریلنسری به خود خود یک شغل نیست بلکه یک مدل کاری است که با کارمندی و مشاغل آزاد مقایسه می شود. با این اوصاف فریلنسری و مزایا و معایب آن قابل توجه هستند. در قسمت بعدی به مزایا و معایب فریلنسری به تفکیک می پردازیم.

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

فریلنسری و مزایای آن

مزایای این نوع از فعالیت و شغل بستگی کاملی به زاویه ی دید شما به کار و فعالیت حرفه ای دارد. اگر به طور ذاتی روحیه ی کارآفرینی دارید و یا محدود شدن به یک فضا یا ساعت کاری مشخص برای شما خسته کننده است و یا معتقدید کار در فضاهای سنتی خلاقیت شما را نابود کرده است،‌ فریلنسری فرصتی است که می توانید به آن فکر کنید. این نوع شغلی مزایای زیادی دارد، ما در این بخش ۵ مزیت مهم آن را بررسی میکنیم:

  • با فریلنسری دیگر محدود به زمان مشخصی نیستید

۲۴ ساعت شبانه روز فرصتی برای شماست تا نامحدود به کسب در آمد بپردازید. اختلاف ساعت، ایام تعطیل، شب و روز در فریلنسری معنای خاصی ندارد. این شما هستید که ساعت کاری را تعیین میکنید و این کارفرمای شماست که باید بر طبق این زمان با شما در ارتباط باشد. البته این آزادی مواردی مانند نظم، مسئولیت پذیری و خوش قولی در انجام و تحویل کارها را به هیچ وجه تحت الشعاع خود قرار نمی دهد.

 

 

  • محدودیت مکانی در فریلنسری مطرح نیست

شاید از بهترین های فریلنسری و مزایای آن همین حذف محدودیت مکانی باشد. دیگر مجبور به تحمل فضاهای خشک و سنتی کار نیستید و این شما هستید که تعیین میکنید کجا کار کنید. گوشه ی دنج یک کافه، فضای آرام یک کتابخانه، اتاق خوابتان و کلا هر جایی که در آن احساس راحتی بیشتری دارید و تمرکز و خلاقیتتان در بهترین حالت ممکن است،‌ می تواند فضای فعالیت شما بعنوان یک فریلنسر موفق باشد.

  • با هر شخصی دوست دارید کار کنید

آیا بعنوان یک فریلنسر اجباری در کار کردن کارفرمایی که اعتقادی به حق و حقوق شما ندارد،‌دارید؟ مسلما خیر! در فریلنسری شما کارفرمای خود را انتخاب می کنید. پس دست شما برای انتخاب فردی که بتوانید با اون همکاری مسالمت آمیزی داشته باشید، باز است. بعلاوه می توانید در یک مدت معلوم بسته با تواناییهایتان با چندین و چند نفر و سازمان فعالیت داشته باشید. چیزی که در مدل سنتی کار امکان پذیر نبود.

  • پروتکل های دست و پاگیر سازمانی را رها کنید

در مدل کارمندی شما باید برای یک مدت معلوم با کارفرمای خود قراردادی عقد کنید. این مدت معمولا طولانی بوده و به ازای فسخ آن ملزم به پرداخت جریمه هستید. این موضوع زمانی بغرنج می شود که این جریمه میزان قابل توجهی باشد و به این نتیجه برسید که چاره ای جز ادامه دادن کار در آن سازمان نداشته باشید. در فریلنسری اما این موضوع مطرح نیست.البته که امکان بستن قرارداد در فریلنسری نیز وجود دارد. اما مدت این قرارداد و مفاد آن کاملا به دست شما تنظیم می شود.

  • فریلنسری یک چالش جذاب هر روزه است

شاید جذاب ترین بخش فریلنسری و مزایای آن این است که بعنوان یک فریلنسر موفق باید هر روز در حال یادگیری باشید و اطلاعات خود را همواره به روز نگه دارید. در غیر اینصورت به زودی از عرصه ی رقابت جا می مانید. این موضوع نیز باعث می شود نتوانید کسب در آمد کنید. چرا که کارفرماها بر اساس تخصص هایتان و میزان انطباق آنها با دانش روز کار را به شما محول میکنند.

فهرست مزایای فریلنسری به این موارد محدود نمی شود. فرصت کسب در آمد نامحدود،‌ فرصت آزاد بیشتر برای کسب مهارتهای جدید یا گذراندن اوقات بیشتری با خانواده و دوستان، امکان به کارگیری خلاقیت به خاطر نبودن پروتکل های دست و پاگیر سازمانی و مزایایی از این قبیل همگی می توانند بعنوان یکی از موارد فریلنسری و مزایای آن در نظر گرفته شوند.این ویژگی هاست که افراد را به سمت فریلنسری سوق می دهد. اماآیا قضیه به همین جا ختم می شود؟ قطعا خیر. مانند هر مدل کاری دیگری، فریلنسری نیز با چالش هایی همراه است که برای یک تصمیم واقع بینانه باید آنها را نیز در نظر بگیریم.

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

چه چالش هایی در انتظار فریلنسرهاست؟

همانطور که گفتیم فریلنسری در کنار مزایای بی اندازه ی آن چالش هایی بهمراه دارد که بهتر است از قبل با آنها آشنا باشید.  در ادامه فهرستی از این موارد را با هم بررسی میکنیم:

  • مدیریت زمان بزرگترین چالش فریلنسرها

شاید بزرگترین چالش محدود نبودن زمان، استفاده ی درست از آن است. در فریلنسری باید بتوانید درست برنامه ریزی کنید و مهم تر از آن به برنامه ریزی و زمان بندی خود وفادار باشید. در غیر اینصورت سردرگمی حاصل از بی برنامگی مانع از پیشرفت شما خواهد شد.

  • وسوسه شدن برای قبول همه ی پروژه ها

فریلنسری کم کم شما را به سمتی سوق می دهد که به هیچ پروژه ای نه نگویید. وسوسه ی حاصل از کسب در آمدهای بالا ممکن است باعث شود پروژه های زیادی را قبول کنید. اولین نتیجه ی چنین کاری این است که بعد از مدتی با حجم زیادی از پروژه روبرو می شوید و فرصت انجام آنها را ندارید. بدقولی و کیفیت بد پروژه ها تماما به ضرر شما خواهد بود و به زودی باید با فریلنسری و مزایای آن خداحافظی کنید.

  • مقاومت جامعه در برابر فریلنسرها

پذیرش فریلنسر بعنوان یک شخص شاغل و دارای حقوق و مزایا هنوز برای جامعه باورپذیر نیست. فریلنسرها مخصوصا آن افرادی که منزل را برای کار و کسب درآمد انتخاب میکنند با سختی های زیادی از این جهت مواجه هستند چرا که بعنوان یک فرد شاغل به رسمیت شناخته نمی شوند. در چنین حالتی زمان هایی پیش می آید که در حالیکه منتظر دانلود یک فایل هستید به تلفن خانه نیز پاسخ بدهید! اگر در منزل به فریلنسری مشغول هستید،‌ فضای مشخصی برای خود تعیین کنید. در این رابطه مقاله ی “اتاق کار خود را نظم دهید” را مطالعه کنید.

  • یافتن پروژه ها و کارفرماهای جدید

در فریلنسری تا زمانی که کاری برای انجام دادن دارید همه چی بر وفق مراد است. باید قبول کنید که همیشه سرتان شلوغ نخواهد بود و زمان هایی پیش می آید که هیچ کاری به شما محول نمی شود. در این حال تلاش برای یافتن کارفرمای جدید و پروژه ای مطابق مهارت ها و تخصص شما شاید کمی دشوار باشد. تکرار این روند نیز معمولا خسته کننده است. در هر صورت بر روی مهارت هایی مثل بازاریابی، فنون اقناع و مشتری مداری خود سرمایه گذاری کنید.

  • رقابت با سایر فریلنسرها و باختن این رقابت

شما تنها فریلنسر در حوزه ی تخصصی خودتان نیستید. افراد زیادی وجود دارند که از فریلنسری و مزایای آن مانند شما بهره مند می شوند. مشکل زمانی ایجاد می شود که رقابت بر سر گرفتن یک پروژه یا همکاری با یک کارفرما را به دلایل غیرمنطقی از دست بدهید. از جمله ی این دلایل قیمت های پیشنهادی بسیار پایین رقبا برای پروژه هاست که مورد توجه کارفرماها قرار می گیرد. این مورد ممکن است بارها اتفاق بیفتد.

پنج مورد از مهمترین چالش های فریلنسری را بررسی کردیم. مانند مزایای فریلنسری، معایب فریلنسری نیز به این تعداد محدود نمی شود و ممکن است شما بعنوان یک فریلنسر موفق با چالش های متفاوت تری روبرو شوید. به هر حال با در نظر داشتن همه ی این موارد به پاسخ یک سوال مهم می رسیمدر چه زمینه هایی می توانیم بعنوان فریلنسر فعالیت کنیم؟

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

زمینه های کاری فریلنسرها

زمینه های کاری فریلنسرها بسیار متنوع است. به طور ساده هر شغلی که وابسته به فضا یا تجهیزات به خصوصی نباشد می تواند در دسته های مشاغل فریلنسری جای بگیرد. با این اوصاف مشاغل زیر از پر طرفدارترین های حوزه ی فریلنسری هستند:

  • برنامه نویسی

به نظر می رسد برنامه نویس ها تمایل بیشتری به فریلنسرینگ نشان می دهند. ذات این شغل به گونه ای است که اگر تا حد قابل قبولی در آن مسلط باشید، می توانید به تنهایی فعالیت کنید و کسب درآمد داشته باشید. در واقع اگر جز بهترین های این زمینه باشید، فریلنسری منبع درآمد نامحدودی برای شما خواهد بود. توسعه دهندگان وب، برنامه نویس های اپلیکیشن و توسعه دهنده های بازیها نیز در همین دسته بندی قرار میگیرند.

  • کارشناسی خدمات حقوقی

در صورت داشتن تخصص و مهارت قابل ارائه در این زمینه،‌ می توانید به تنهایی بعنوان مشاور خدمات حقوقی فعالیت کنید. مسائلی که نیاز به چنین شخصی دارند از شماره خارج است. پس اگر نمیتوانید ساعت های زیادی را به صورت تمام وقت کار کنید،‌ فریلنسری گزینه ی مناسبی برای شما به نظر می آید.

  • کارشناس سئو و بهینه سازی

از پرطرفدارترین مشاغل دنیای فریلنسرینگ؛‌ سئو و بهینه سازی موتورهای جستجوست. این شغل علی الخصوص این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده است و در صورت داشتن تخصص کافی و البته نمونه کارهای قابل استناد در این زمینه درآمدهای بالایی در انتظار شماست.

  • کپی رایتر و نویسنده ی وبلاگ

از جمله مشاغلی که بیشترین همخوانی را با فریلنسری دارند، کپی رایتری و نویسندگی برای وبلاگ هاست. به احتمال زیاد با شغل تولیدکننده ی محتوا بارها مواجه شده اید. در صورت داشتن سرعت و مهارت بالا این ردیف شغلی منبع خوبی برای کسب درآمد شماست. مترجم ها نیز به نوعی جز همین مجموعه به حساب می آیند.اگر به زبان یا زبان های مختلفی مسلط هستید، فریلنسری شاید مناسب ترین زمینه ی کاری برای شماست.

  • طراحی گرافیک و تصویر سازی

در فریلنسری زمینه های کاری بسیاری برای گرافیست ها و تصویرسازها وجود دارد. اگر مهارت خوبی در زمینه ی طراحی گرافیک، طراحی لوگو،‌ انمیشین سازی، ‌ساخت تیزر، لوگوموشن، ویرایش فیلم و تصویر و مواردی از این قبیل مهارت دارید، برای شروع فریلنسری تردید نکنید. تولید کننده ی محتوای بصری از ردیف های شغلی پرطرفدار و مخصوص گرافیست هاست و عکاس های حرفه ای است.

  • تولید کننده ی محتوای صوتی

محتوای صوتی که آنها را به نام پادکست می شناسیم این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. اگر صدای خوبی دارید و به اصول صداپیشگی آشنایی دارید، بیشمار کتاب و متن هستند که منتظر خوانش شما هستند. برای این کار نیز تنها تجهیزات مورد نظر شما یک ضبط کننده ی صدا و بعد از آن ویرایش آن به وسیله ی نرم افزارهای مخصوص است.

  • مشاغل مخصوص خانه دارها

شاید این تصور اشتباه را داشته باشید که در صورت خانه دار بودن نمیتوانید کسب درآمد کنید. از مزایای فریلنسری امکان کسب درآمد نامحدود برای خانه دار هاست. تقریبا از هر کاری که در آن مهارت دارید می توانید در منزل کسب درآمد کنید. فهرست کاملی از این کارها را می توانید در نوشته ی کسب و کار خانگی از وبلاگ مدیر نوین مشاهده کنید.

  • خدمات مربوط به پشتیبانی

پشتیبانی سایت، پشتیبانی اداری، پشتیبانی خدمات مشتریان، و پشتیبانی و مشاوره فروش و البته مشاوره بازاریابی همگی در همین دسته جای می گیرند. این مشاغل تنها به تجهیزاتی مانند تلفن، کامپیوتر و البته مهارت های فنی، ارتباطی و فروش دارند.به دلایل افزایش هزینه های ناشی از اختصاص فضا برای شرکت و هزینه های جانبی دیگر،‌ کارفرماها شدیدا به دنبال افرادی هستند که در این زمینه ها مهارت کافی داشته باشند.

  • گرداننده ی صفحات شبکه های مجازی

با گسترش روزافزون مفاهیم مربوط به دیجیتال مارکتینگ و آگاه شدن مردم از پتانسیل های موجود در شبکه های مجازی، نیاز به افرادی که به این فضاها تسلط داشته باشند بیش از پیش حس می شود. افراد تمایل زیادی پیدا کرده اند که به تبلیغات کسب و کار خود در فضای مجازی بپردازند. اگر آگاهی کافی در مورد استراتژی های لازم برای پیاده سازی در این فضاها دارید، افراد زیادی منتظر استفاده از دانش شما هستند.

  • آموزش

آموزش پتانسیل زیادی برای قرار گیری در حیطه ی فریلنسری دارد. باید بدانید که ساده ترین مهارت های شما در فضای اینترنت مورد استقبال افراد قرار میگیرد. بعلاوه برای انجام این کار به تجهیزات زیادی نیاز ندارید. کافیست آموزش های خود را در قالب ویدئو در اختیار مخاطبانتان قرار دهید. آنچه که شما را در این زمینه موفق می کند میزان شناخته شدن شما در فضای اینترنت است. اما به هر حال آموزش جز ایده های کسب و کار پولسازی است که نباید بعنوان فریلنسری موفق از آن غافل شوید.

اگر شما هم یک یا چند مهارت از موارد بالا را دارا هستید، با فریلنسر شدن تنها یک قدم فاصله دارید. این قدم را در بخش بعدی به بحث می نشینیم.

 

فریلنسری را از کجا شروع کنیم؟

حال که معایب و مزایای فریلنسری را در کنارهم بررسی کردیم و زمینه های متنوع کاری برای فریلنسرها را از نظر گذراندیم نوبت به این سوال مهم میرسد: فریلنسری را از کجا شروع کنیم. برای شروع فریلنسری باید اقدام به دریافت پروژه مطابق مهارت هایتان کنید. شاید در ابتدای کار پیدا کردن افرادی که به مهارت های شما نیاز داشته باشند دشوار باشد،‌ اما جای نگرانی نیست.

وبسایتهایی وجود دارند که به صورت مجازی به محلی برای ملاقات فریلنسرها و کارفرماهایی که به دنبال افراد متخصص هستند تبدیل شده اند. این سایت ها را بعنوان “سایت های فریلنسری” می شناسیم. نمونه های موفق زیادی چه در ایران و چه در خارج آن در این زمینه وجود دارند که روش کاری کمابیش مشابهی دارند که برای شروع می توانید به آنها سر بزنید. پنج سایت برتر داخلی و خارجی را در حد معرفی در ادامه بررسی می کنیم:

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

  • سایت آپ ورک

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

بهترین سایت های فریلنسری داخلی

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

بررسی موضوعاتی مانند روند کاری این سایت ها،‌ مزایا و معایب، زمینه های فعالیت هر یک، میزان کمیسیون سایت، جامعه ی آماری آنها و سابقه ی سایتها و برای سایت های خارجی نحوه ی تعامل ارزی آنها را به شما واگذار می کنیم.

ذکر یک نکته در این قسمت خالی از لطف نیست: برای شروع فریلنسری بهتر است از فضای مطمئن موجود در این سایت ها استفاده کنید، اما به مروری که در بتوانید خودتان را فضاهای مجازی و حقیقی به افراد بشناسانید، می توانید مستقل از این سایت ها فعالیت کنید. به طور خلاصه همه چیز در خدمت شماست تا به حوزه ی فریلنسرینگ ورود قدرتمندی داشته باشید.

آیا آینده ی فریلنسری روشن است؟

پاسخ این سوال یک بله با قطعیت کامل است. رشد تعداد فریلنسرها در سالهای اخیر غیرقابل چشم پوشی است. طبق آمار، ۳۵ درصد آمریکایی ها در سال ۲۰۱۸ به فریلنسری روی آوردند که نسبت به عدد ۷ درصد در سال ۲۰۱۳ رشد چشمگیری داشته است. این درحالی است که میزان رشد برای مشاغل غیرفریلنسری تنها ۲ درصد بوده است. بعلاوه تمایل روزافرون سازمان ها برای به کارگیری افرادی خارج از سازمان نیاز به فریلنسرهای کاربلد را بیشتر کرده است. بر طبق آمار، ۲۰ درصد از سازمان های بزرگ، ۳۰ درصد از کارهایشان را برونسپاری میکنند. ۵۰ درصد سازمان ها نیز همکاری با فریلنسرها را طی ۵ سال اخیر افزایش داده اند.

بدیهی است که این آمار و ارقام قابل تعمیم به کل دنیاست و ممکن است تنها تفاوت های کوچکی در عمل داشته باشند. اما به هر حال وجود اینترنت مرزها را حذف کرده است و عملا تفاوتی بین شما و یک فریلنسر ساکن در ایالات متحده نیست. همه چیز به میزان تخصص و سایر مهارت های شما برمیگردد.

و در نهایت اما؛‌ فریلنسر شویم یا نشویم؟

در این نوشته سعی کردیم هر آنچه در زمینه ی فریلنسری لازم بود به طور جامع در اختیار شما قرار بگیرد. در واقع هدف فقط تاکید روی نکات بیشمار این مدل کاری نبود، بلکه قصد داشتیم با دانستن تمام جوانب امر در نهایت تصمیم درستی در این زمینه بگیرید. به همین دلیل اینکه فریلنسر بشوید یا نشوید کاملا به شما و ویژگی های اخلاقی شما بستگی دارد.

کافیست بدانید در صورتی که این مدل کاری را با آگاهی کافی انتخاب کنید، مسیر شغلی لذت بخشی در انتظار شماست.

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

افراد کارآفرین و صاحبان کسب و کار های بزرگ از استفاده متخصصان بدون حصور در کسب وکارشان می گویند:

سخنران تد : مت مولنوگ

مت مولنوگ، یکی از بنیان‌گذاران وردپرس و مدیرعامل اتوماتیک  مواردی که بکار گیری تمام نیروهای خود را با استفاده از فریلنسر ها تجربه کرده است در این فیلم بیان می کند:

چرا کار در منزل خوب است؟

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

[padding right=”10%” left=”10%”][/padding]

خوشحال می شویم نظرات و کامنت های شما را می  بینیم.

آدرس اینستاگرام مدیر نوین:  https://www.instagram.com/rezayavari88

 

 در مسیر تعالی باشید…

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

ورود و عضویت در سایت